whatsapp
Hangi durumlarda bakıcıya ihtiyaç duyulur?


Bakıcı hizmetine ihtiyaç duyan kişiler, farklı yaş, sağlık durumu, yaşam koşulları ve ihtiyaçlara sahip olabilirler. Bu kişiler arasında yaşlılar, engelliler, kronik hastalığı olanlar, rehabilitasyon sürecinde olanlar, Alzheimer veya demans hastaları, çocuklar, yoğun iş temposuna sahip olanlar ve hasta bakıcıları bulunabilir. Bakıcı hizmetleri, bu çeşitli grupların günlük yaşam gereksinimlerini karşılamak, sağlık ve bakım ihtiyaçlarını ele almak veya ev işlerini yapmak gibi çok çeşitli ihtiyaçları karşılamak amacıyla kullanılır. Her bir kişinin ihtiyaçları farklıdır ve bakıcı hizmeti, kişiselleştirilmiş bakım planlarıyla bu ihtiyaçlara uygun olarak sunulabilir. Bu hizmet, yaşlıların, engellilerin, hastaların ve diğer bakım gereksinimi olan kişilerin daha bağımsız ve konforlu bir yaşam sürdürmelerine yardımcı olmayı amaçlar.

Atlasgrup bakıcı hizmetleri danışmanlığı olarak ihtiyacınız olan bakıcı adayını buluyoruz.Güzdüz ve tam zamanlı (yatılı) çalışma şekli ile gözünüz arkada kalmadan profesyonel bakıcı desteği sağlıyoruz.*******

People who need caregiver services may have different ages, health conditions, living conditions and needs. These people may include the elderly, disabled, those with chronic diseases, those in the rehabilitation process, Alzheimer's or dementia patients, children, those with busy work schedules and caregivers. Caregiver services meet a wide range of needs, such as meeting the daily living needs of these diverse groups, addressing their health and care needs, or doing household chores.